top of page
camera
filmdag
editor

Met video kun jij je boodschap makkelijker overbrengen, je bedrijf een menselijk gezicht geven en een persoonlijke band opbouwen met je doelgroep.

Bewegend beeld trekt de aandacht in de overvolle tijdlijn op social media en heeft een groot bereik. 

PORTFOLIO BEDRIJVEN 

Logo kleur-34.png

Fokus maakt het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk om zelfstandig te leven. Voor Fokus maakte ik een aantal video's. Een wervingsvideo waarin cliënt Joyce je verteld over hoe het is om bij Fokus te wonen. Een korte aftermovie van de Magriet Winterfair waar Fokus gestaan heeft. En een verticale video (reel) waarin cliënt Kylie vertelt over haar vrijheid en je oproept om naar de online Q&A van Fokus te komen.

20230908_HB_Logo_VIERKANT.jpg

De Heidebrouwerij brouwt verschillende bieren. Ieder met een eigen regionaal karakter door het verwerken van ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning. Voor hun nieuwe lijn blikken maakte ik video's met als thema "Heide, proef de wildernis.".

Schermafbeelding 2024-01-29 142529.png

Bij Barbershop Barbenji kan je terecht voor een guaranteed coolio-look, lots of good stories & fun. Deze shop wordt gerund door Ben en Nancy. Voor hen maakte ik een aantal video's. Eén horizontale sfeervideo en twee verticale video's met graphics voor de socials van Barbenji. De opdracht was om te laten zien dat er één, stoel, één klant, één koning is in deze shop. Dat iedereen terecht kan en dat niet alleen voor een coolio look, maar ook voor voor fun en goede gesprekken. Hun te schattige Aapjuh (hond) speelt een hoofdrol in alle video's, aangezien hij onderdeel is van de shop!

images.png

Sindy is huidtherapeut en heeft een eigen praktijk. Bij Health4skin kan je terecht voor verschillende behandelingen. 

Van een aantal van deze behandelingen heb ik een korte video gemaakt voor haar socials.

bottom of page